Licitación serveis llibre l’exposició temporal Nonell per Museu Art de Catalunya

/, Artes gráficas y ofimática, Concursos/Licitación serveis llibre l’exposició temporal Nonell per Museu Art de Catalunya
  • Licitación patrocinio y programa de Amigos del Museo Nacional Thyssen-Bornemisza

Licitación serveis llibre l’exposició temporal Nonell per Museu Art de Catalunya

(**) Desistimiento

(*) Atesa l’actual situació d’emergència sanitària, i d’acord amb el que disposa el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, en el que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID- 19, l’Administrador del Museu Nacional, com a òrgan de contractació competent, ha dictat resolució per la qual, entre altres, s’ajorna el termini de presentació d’ofertes per a aquesta licitació, es modifica el termini d’execució del contracte, i s’aproven les esmenes introduïdes als plecs arrel d’aquest canvis. Els canvis introduïts als plecs i resta de documentació de la licitació estan en lletra de color vermell. Destaquem el canvi en relació al calendari que les empreses han de presentar en la proposta (ANNEX 3 del plec de clàusules administratives), per tal d’adaptar-ho al canvi de dates. Es procedeix també a fer les oportunes gestions a l’eina Sobre Digital per ajustar les dates de les meses de contractació a les noves circumstàncies i canviar la plantilla de la part de la proposta consistent en el calendari (ANNEX 3)

Objetivo: serveis d’impressió, manipulat, enquadernació i subministrament del llibre de l’exposició temporal Nonell, la bellesa en l’estigma del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Entidad: Consorci Museu Nacional d’Art de Catalunya Presupuesto: 36.000,00 € Plazo: 30/04/2020

Se convoca concurso público para los serveis d’impressió, manipulat, enquadernació i subministrament del llibre de l’exposició temporal Nonell, la bellesa en l’estigma del Museu Nacional d’Art de Catalunya. A continuación, damos las características del perfil del contratante.

  • ¿Cuál es el objetivo de esta licitación pública de Catalunya?

El objetivo del contrato consiste en los serveis d’impressió, manipulat, enquadernació i subministrament del llibre de l’exposició temporal Nonell, la bellesa en l’estigma del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

  • ¿Quién es la entidad adjudicadora?

Consorci Museu Nacional d’Art de Catalunya.

  • ¿Cuál es el presupuesto base de licitación?

El presupuesto base concurso es 36.000,00 €.

  • ¿Cuál es el plazo de ejecución?

El plazo de ejecución de esta licitación será durante 18 meses.

  • ¿Cuál es el plazo para presentar oferta?

El plazo para presentar oferta será hasta el 30/04/2020 a las 12:00 h.

Licitación serveis llibre l’exposició temporal Nonell per Museu Art de Catalunya: Acceso a los pliegos

  • (**) Desistimiento: Licitación serveis llibre l’exposició temporal Nonell per Museu Art de Catalunya
  • (*) Atesa l’actual situació d’emergència sanitària, i d’acord amb el que disposa el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, en el que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID- 19, l’Administrador del Museu Nacional, com a òrgan de contractació competent, ha dictat resolució per la qual, entre altres, s’ajorna el termini de presentació d’ofertes per a aquesta licitació, es modifica el termini d’execució del contracte, i s’aproven les esmenes introduïdes als plecs arrel d’aquest canvis. Els canvis introduïts als plecs i resta de documentació de la licitació estan en lletra de color vermell. Destaquem el canvi en relació al calendari que les empreses han de presentar en la proposta (ANNEX 3 del plec de clàusules administratives), per tal d’adaptar-ho al canvi de dates. Es procedeix també a fer les oportunes gestions a l’eina Sobre Digital per ajustar les dates de les meses de contractació a les noves circumstàncies i canviar la plantilla de la part de la proposta consistent en el calendari (ANNEX 3): Licitación serveis llibre l’exposició temporal Nonell per Museu Art de Catalunya
  • Pliegos: Licitación serveis llibre l’exposició temporal Nonell per Museu Art de Catalunya
¿Te interesa este concurso?
Aclaramos tus dudas y te ayudamos a preparar tu candidatura
Por | 2020-04-23T05:20:32+00:00 abril 23rd, 2020|Artes gráficas, Artes gráficas y ofimática, Concursos|Sin comentarios