Licitación serveis del portal web Vescomtat de Cabrera, Girona

 • Licitación estudio posicionamiento plataforma medios públicos valenciana: Á Punt

Licitación serveis del portal web Vescomtat de Cabrera, Girona

Objetivo: serveis de disseny,creació i manteniment del portal web Vescomtat de Cabrera en el marc de l’operació FEDER “producte turístic cultural Vescomtat de Cabrera”.

Entidad: Consell Comarcal de la Selva Presupuesto: 20.000,00 € Plazo: 07/11/2019

Se convoca concurso público para los serveis de disseny, creació i manteniment del portal web Vescomtat de Cabrera en el marc de l’operació FEDER “producte turístic cultural Vescomtat de Cabrera”. A continuación, damos las características del perfil del contratante.

 • ¿Cuál es el objetivo de esta licitación pública de Girona?

El objetivo del contrato consiste en la prestació del servei de disseny, creació i manteniment del portal web Vescomtat de Cabrera en el marc de l’operació FEDER “Producte turístic- cultural Vescomtat de Cabrera”. El servei consisteix en el disseny, creació i manteniment del nou portal web que mostri les diferents propostes i ofertes entorn al producte turístic-cultural Vescomtat de Cabrera, que abasten els municipis de la comarca de la Selva participants a l’operació FEDER, i que inclou:

 •  Disseny, maquetació i programació del portal web que integri la informació necessària sobre el Vescomtat de Cabrera: llocs d’interès, història, itineraris, propostes culturals, productes turístics i agenda.
 •  Edició de materials promocionals tant a nivell gràfic com multimèdia que puguin ser utilitzables com a recursos que abasteixin el portal web (newsletter, vídeos, imatges…).
 •  Manteniment del portal web fins a la finalització del contracte, contemplant la creació de nous apartats, l’actualització, modificacions, revisió i canvi de l’estructura base, etc.
 •  Adquisició i manteniment del domini, allotjament del web, llicències de programari o qualsevol altre despesa associada al correcte funcionament del portal web fins a la finalització del contracte.
 • Visibilització del portal web: posicionament en cercadors, optimizadors de motors de cerca naturals o través d´altres serveis, etc.
 • ¿Quién es la entidad adjudicadora?

Consell Comarcal de la Selva.

 • ¿Cuál es el presupuesto base de licitación?

El presupuesto base concurso es 20.000,00 €.

 • ¿Cuál es el plazo de ejecución?

El plazo de ejecución de esta licitación será del 02/10/2020 al 31/12/2020.

 • ¿Cuál es el plazo para presentar oferta?

El plazo para presentar oferta será hasta el 07/11/2019 a las 23:59 h.

Licitación serveis del portal web Vescomtat de Cabrera, Girona: Acceso a los pliegos

¿Te interesa este concurso?
Aclaramos tus dudas y te ayudamos a preparar tu candidatura