Licitación implementació d’un sistema de compra online als mercats municipals de Barcelona

/, Comunicación, Concursos, Desarrollo Grafico, Diseño Gráfico, marketing, Marketing y comunicación, Publicidad, Redes sociales, Vídeo Marketing/Licitación implementació d’un sistema de compra online als mercats municipals de Barcelona
  • Licitación implementació d'un sistema de compra online als mercats municipals de Barcelona

Licitación implementació d’un sistema de compra online als mercats municipals de Barcelona

Objetivo: contracte mixt per a la implementació d’un sistema integral de servei de compra online als mercats municipals de Barcelona (Marketplace).

Entidad: Institut Municipal de Mercats de Barcelona Presupuesto: 410.000,00 € Plazo: 14/01/2021

Se convoca concurso público para el contracte mixt per a la implementació d’un sistema integral de servei de compra online als mercats municipals de Barcelona (Marketplace). A continuación, damos las características del perfil del contratante.

  • ¿Cuál es el objetivo de esta licitación pública de Barcelona?

El objetivo del contrato consiste en vol avançar en la implantació d’Internet com a canal de venda als mercats municipals de Barcelona. Per això, els objectius del projecte són:

  • Posar a disposició dels comerciants una plataforma tecnològica de venda en línia
  • Oferir als comerciants les eines i els serveis necessaris per tal de que puguin rebre i gestionar comandes a través de la plataforma en línia
  • Disposar dels recursos i mecanismes tecnològics per fer el repartiment de les comandes a domicili i a través de guixetes als mercats (lockers) que s’instal·larien progressivament als diferents mercats.

L’objecte és un contracte que ha de permetre l’ús d’una plataforma de comerç electrònic i una app (en endavant un marketplace). Addicionalment, el Plec contempla alhora un conjunt de serveis professionals que l’operador de la plataforma (en endavant l’operador) sota una marca definida per l’IMMB posarà a disposició dels comerciants dels mercats per a la venda on-line. D’aquesta manera es possibilitarà la compra on-line dels ciutadans de la ciutat oferint les funcionalitats i els serveis que aquesta plataforma porta associada d’acord amb l’abast funcional i tècnic que aquest plec detalla en cadascun dels seus apartats.

  • ¿Quién es la entidad adjudicadora?

Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

  • ¿Cuál es el presupuesto base de licitación?

El presupuesto base concurso es 410.000,00 €.

  • ¿Cuál es el plazo de ejecución?

El plazo de ejecución de esta licitación será durante 2 años.

  • ¿Cuál es el plazo para presentar oferta?

El plazo para presentar oferta será hasta el 14/01/2021 a las 12:00 h.

Licitación implementació d’un sistema de compra online als mercats municipals de Barcelona: Acceso a los pliegos

¿Te interesa este concurso?
Aclaramos tus dudas y te ayudamos a preparar tu candidatura